Makeup Revolution : Iconic 1 šešėlių palėtė


Sveikos,
  Kurį laiką buvau dingusi iš savo blogo. Juk žinote- vasara,kelionės. Na, o šiandien į savo blogą grįžtu su įrašu apie Makeup Revolution šešėlių paletę.
  Iš tiesų, kai Kauno akropolio Eurokos parduotuvėje pamačiau Makeup Revolution stendą labai nustebau, nes Lietuvoje dar nebuvau mačiusi šio brand'o stendų. Aišku, nieko nelaukiant į pirkinių krepšelį įsidėjau šviesių,kasdienių spalvų palete ( Iconic 1).

 Makeup Revolution Iconic 1 šešėlių paletė tai 12 puikiai tarpusavyje derančių pigmentuotų spalvų. Viena iš populiariausių Makeup Revolution siūlomų palečių. Šie šešėliai puikiai tiks kasdieniniam naudojimui ir padės sukurti subtilų dieninį makiažą. Pasirenkant tamsesnes spalvas galima naudoti ir vakariniam makiažui.  Aukštos kokybės bei pigmentuotos spalvos, kurios puikiai išsisklaido ir ilgai išsilaiko ant akių voko. Mane ypač nustebino blizgios spalvos, kurios išliko tikrai labai ilgą laiką.Tačiau pati pirma šviesiausia- kiek nuvylė,nes ji nėra itin pigmentuota ir ne itin ilgai išsilaiko. Tačiau kalbant apie šios paletės ir kainos santykį, ši šešėlių paletė yra puiki alternatyva tokioms kaip aš - megėjoms,kurios ieško prieinamų kainų ir geros kokybės produktų.


Komentarai

Populiarūs įrašai