GREEN FEEL : MAITINAMASIS VEIDO KREMAS SU NATURALIU AVOKADU ALIEJUMI.

Sveikos merginos,

Gaila, tačiau jau sulaukiam vėsių orų, kurie mūsų grožiui ir sveikatai naudos neprideda, tik pareikalauja dar daugiau pastangų atrodyti gražioms ir sveikoms. Dažniausiai mūsų oda pradeda labai sausėti ir šerpetoti ir mes kimbam į geriausių drėkinamųjų ir maitinamųjų kremų paieškas. Taip, aš jau jas pradėjau  ir šiandien su jumis dalinuosi vieno iš savo naujųjų kremukų apžvalga.

Kodėl nusipirkau būtent šį kremą? Manau todėl, nes dažniausiai naudodavau LOREAL ir GARNIER firmos veido kremukus, kurių sudėties aprašymas prilygo viso šio kremo aprašymui. Kuo mažiau chemijos - tuo geriau. Šis kremas sudėtyje neturi konservantų, sintetinių kvapiklių ir yra hipoalergeninis. Taip pat pirkdami šią priemonę paremiam socialinį projektą moterims ''trys seserys''. Man dar labai patiko šio kremo įpakavimas. Sakyčiau daug higieniškesnis, nes neatsukamas ir nereikia kremo kabinti su pirštu, kas padeda išvengti daugybės bakterijų priemonėje.
 Na, o dabar pakalbėkime apie patį buteliuko turinį. Asmeniškai aš - turinti sausą odą, verčiau galėjau pasirinkti drėkinamąjį, o ne maitinamąjį veido kremą. Šį turiu tepti du kartus,jog jausčiau pakankamai sudrėkinus ir pamaitinus odą. Manau šis produktas vertas riebios odos savininkių dėmesio. Pati kremo konsistencija man yra visai maloni, sakyčiau primena sviestą. Tenka padirbėti kol lygiai itrinu visą kremą, tačiau jis labai greit susigeria į veido odą. Produkto kvapas taip pat patiko. Nesijaučia specifinio chemijos kvapo ir primena avokado kauliukus.
Ieškančioms stebuklingo kremo kaži ar patiks, tačiau norinčioms paprasto, natūralesnio ir kas dienai tinkamo veido kremo - tikrai rekomenduočiau.
Kremą galite rasti daugumoje EUROKOS, MAXIMA ar IKI parduotuvėse. Kaina - 4,99.
Tikiuosi įrašas buvo naudingas
Ačiū, kad skaitėte ir iki! 

Komentarai

Populiarūs įrašai