Ką padovanoti JAM šių Kalėdų proga?

Sveikos merginos,

Kalėdos man yra pati gražiausia ir visų laikų nuostabiausia šventė.
Nenusakomas vitrinų grožis, ilgi vakariniai pasisėdėjimai jaukioje kavinukėje su kakavos ar karšto vyno puodeliu. Atrodo netgi žmonės tampa daug nuoširdesni ir malonesni vienas kitam. Bet pripažinkime, kartais advento laikotarpis tampa tikru košmaru, ypač toms merginoms, kurios kaip ir aš - dovanas renka apgalvotai ir ne per vieną dieną.
Asmeniškai aš, esu labai praktiškas žmogus, mėgstu dovanoti tokias dovanas, kurias žmogus panaudos ar ko jam tuo metu reikia, todėl dažniausiai tiesiog paklausiu. Tačiau jeigu norite nustebinti savo vaikiną, tėtį ar brolį - linkėčiau atkreipti dėmesį į smulkmenas ir galbūt pati pamatysi ko jam reikia! Na, o dabar skubu į pagalbą su keliomis idėjomis,kurios tikiuosi pravers.

1. Video žaidimų diskas. Jeigu jūsų vyrukas žaidžia video žaidimus su PlayStation'u AR XBOX jūs turbūt netgi žinosite, kokio jis nori. Tik įsitikinkit, kad perkate tinkamai konsolei ir ar jis nežada jo nusipirkt greičiau už jus.

2. Laikrodis arba apyrankė. Prieš dovanodamos sužinokite ar jis nešioja tokius dalykus. Jei taip - kokio stiliaus patinka, kad pataikytumėte tiesiai į dešimtuką. Geras laikrodis tikrai nėra pigus dalykas, tačiau šiuo metu daugybėje svetainių ir parduotuvių  išpardavimai. Taip pat daugelis tinklaraštininkių turi bent vienai laikrodžių firmai nuolaidų kodus -  nepamirškit panaršyt!

3.Piniginė.
Taip, klasika tapusi dovana, bet gal ne veltui? Žinoma, vyras jūsų aplinkoje tikrai turės piniginę, tik įdomu...Kokios ji būklės?

4. Diržas. Spėju ne kartą iš savo vaikino ar brolio teko išgirsti, jog reikia naujo diržo - štai čia gali pataikyt tiesiai į dešimtuką!

5. Spotify prenumerata.
Apple firmos telefonų naudotojai tikrai supranta koks naudingas dalykas yra Spotify. Ypač Spotify be  jokių reklamų, galimybę neribotai perjungt dainas ir jų klausytis užrakinus telefoną! Tikrai nuostabus dalykas!

6. Šiltas megztukas. Daugelis parašytų, jog dovanoti kalėdinį megztuką būtų geriau, bet aš manau, jog tiesiog šiltas megztukas yra universalesnis dalykas ir bus nešiojamas dažniau nei kalėdinis. Na žinoma, galima ir kalėdinį, kuris būtų skirtas būtent šiam metų laikui. Bet aš už universalumą.

7.Nauja gertuvė / plaktuvė sportuojančiam.
Ši dovana tikrai patiks sportuojančiam vaikinui. Gertuvės vidų gali pripildyti jo mėgstamiausiais proteino batonėliais ar kažkokiais papildais kurių jam reikia.

8. Bilietas į koncertą / festivalį. Jeigu žinai,kad tau artimo vyro mėgstamiausia grupė ar kas panašaus atvažiuoja į Lietuvą - turi puikia progą padovanoti pačią geriausią dovaną.

9.Telefono dėklas. Taip pat labai pravartus ir naudingas dalykas. Esu atkreipusi dėmesį į tai, jog dažniausiai vaikinų telefono dėklai būna visiškai nutrinti,purvini ir savo gyvenimą atgyvenę - padėk jam atsinaujint!

10. Kak
laraištis arba varlytė. Jeigu tavo tėtis ar vaikinas yra stilingas ir mėgsta atrodyt nepriekaištingai - šis sprendimas puikiai tiks. Na žinoma tik tuo atveju, jeigu jis tokius dalykus nešioja.

11.Kavos / Arbatos ir saldainių rinkiniai. Pažįstu begalę vaikinų, kurie be galo mėgsta saldumynus ir kavas. Nenorint išleisti daug pinigų puikus sprendimas. Sušildysi jį vakarais ir leisi pasmalyžiaut. Juk vaikinai taip pat mėgsta atsipalaiduoti.

12. Veido ir kūno priežiūros rinkiniai / kvepalai. Labai populiari dovana jau daugelį metų. Mano nuomone ši visada puiki, nes visada tikrai susinaudoja.

13. Žiebtuvėlis. Rūkančiam vaikinui turėtu tikrai patikti. Mesti rūkyti turbūt tikrai nepriversi, tai kodėl gi neleidus to daryti kiek prabangiau? Ir taip, aš kalbu apie gerą žiebtuvėli, kuris kainuoja daugiau nei kelis eurus. Taip pat jį gali išgraviruoti, jeigu yra metalinis.

14. Nauja batų pora. 
Galbūt jis jau kurį laiką nori naujų bėgimo batelių ar ''lakierkų'' ? Labai tinkamas metas

parodyti tau, kad klausaisi jo ir padovanoti labai naudingą ir jo norėtą dovaną.

 Čia keletas mano idėjų. Žinoma, jeigu vaikinas nori tik ramiai praleisti vakarą su tavimi, pasisiūlyk sumokėti tai bus tarsi savotiška dovana, nes dažniausiai turbūt moka jis. Taip pat gali visados tiesiog paklausti ko jam reikėtų, šiuo atveju žinosi, kad tavo dovana neguli numesta šone ir yra naudinga. Tikiuosi įrašas nors kiek pagelbėjo. Taip pat savo idėjas galite parašyti į komentarus.

Ačiū,kad skaitėte.
Deimantė.

Komentarai

Populiarūs įrašai