KALĖDINIŲ DOVANŲ ĮDĖJOS 2018 .

Sveiki,

Asmeniškai man - Kalėdos yra pati mėgstamiausia šventė, tačiau sukelia daugiau streso nei visos kitos šventės kartu sudėjus.
Na, nebent rengiate Projekto X tipažo vakarėlius, bet čia turbūt nėra ko lygint.
Labai tikiuosi, kad mano surašytos įdėjos jums pagelbės ir jomis nudžiuginsite savo artimus žmones.
Tik noriu paminėti, kad pasveikinti galite su Kalėdomis ir mane paspaudę prenumeruoti mygtuką šiame tinklaraštyje ir follow mygtuką mano instagrame, kurio nuoroda ČIA . Malonaus įdėjų ieškojimo!
1. Kokybiška žvakė. Dovana tinkanti kvapų ir jaukumo mylėtojams. Ir žinoma, su tokia dovana niekada neprašausi pro šoną. Visiems patinka žvarbų žiemos vakarą paversti jaukesniu su arbatos puodeliu ir romantiškai degančia žvake, kuri dar nustebins ir savo kvapu. Asmeniškai rekomenduoju CIRE TRUDON! Kažkas nerealaus.

2. Laikrodis. Taip pat universalus dalykas tiek vyrams tiek moterims. Man labai patinka, kad kokybiškų ir tikrai gražių laikrodžių vis daugiau galima rasti už prieinamą kainą. Šioms kalėdoms pati paprašiau laikrodžio ir vieną dovanosiu artimam žmogui.
Neseniai raddau vieną dviejų lietuvių kurtą laikrodžių Brand'ą - Fillipo Loretti. Tikrai gražūs laikrodžiai už gražią ir prieinamą kainą. Taip pat patrauklių ir prieinamų laikrodžių galite rasti Cluse, DW.

3. Kavos aparatas. Paskaičius šį pasiūlymą, man tai būtų nuskambėję kaip prabangos reikalas. Deja, paprastų ir savo darbą atliekančių kavos aparatų galima rasti už 60-120 eurų (Nespresso), kuriems tereiktų tik kavos kapsulių. Manau puiki dovana kavos mylėtojams, kurie perdaug pinigų vardan skanios kavos išleidžia įvairiose kavinėse. Na, paminėsiu ir tai, kad kavos ''išsinešimui' popieriniuose puodeliuose dar ir labai teršia aplinka. Su tokia dovana apsaugosite ir savo kavos myletojo pinigus, bei mūsų ir taip stipriai žalojamą aplinką.

4. Stilinga gertuvė. Taip pat universali dovana, kuri pravarti žmogaus sveikatai. Dauguma mūsų (įskaitant ir mane, hehe) neišgeria pakankamai vandens per dieną. O stilingos ir akį traukiančios gertuvės daug kas nepamirštų, bei gerti vandenį taptų daug smagiau. Beto, aplinką tausojanti dovana!

5. Paveikslų print'ai. Dovana meno, interjero mylėtojui/ai. Apie šį dalyką manau daug rašyti nereikia, nes menas visada yra gerai.

6. Bilietai. Manau visi savo aplinkoje turime žmogų, kuris nori nueiti į spėktaklį, baletą ar jo mylimas atlikėjas atvažiuoja į jo gyvenamąją šalį? Puiki galimybė nustebint žmogų, o ir prisiminimai pati geriausia dovana.

7. Šiltas pledas. Asmeniškai aš esu visiška pledų ''lovelasė' ir juos naudoju visus metus. Ir geriausias dalykas, kad jų niekad nebus perdaug! Visada galima spalvą prisitaikyti pagal metų laiką ar nuotaiką.

8. Vyno rinkinys. Pažįsti vyno entuziastą? O gal tavo draugė nuolatos pliurpanti apie senmergystę ir kates nuolat sundžiasi vyno trūkumu? Valio, lengvai išsprendžiama problema. Kelios gražios vyno taurės, geras vynas ir mėgstamų sūrių rinkinys - labai skani dovana, dažnai nereikalaujanti itin didelio biudžeto.
9. Suakomponuota dovanų dėžutė. Dovana nereikalaujanti didelio biudžeto (priklausomai nuo jos turinio ). Pavyzdžio nuotrauką rasite apačioje. Aš taip pat labai mėgstu dovanoti tokio tipo dežutes, nes jas labai paprastai galima pritaikyti pagal žmogaus mėgstamus dalykus. Pvz: merginai mylinčiai veido odos priemones galima įdėti drėkinamųjų, valomųjų veido kaukių, toniką, serumą ar veido kremą. Arbatų mylėtojams - gražų puodelį (netgi termosinį ), kokybišką arbatą ir rankų darbo šokoladą. Taip pat įvairių aksesuarų - pirštinės, šalikas ir šilta kepurė. Telefono dėklą, kuno priežiūros priemonių, knygų . Žodžiu, įvairių smulkmenų iš kurių galimą sudaryti tobulą ir plačiai naudojamą dovaną.

10. Kojinių rinkinys. Kada gali būti tinkamesnis metas tokiai dovanai, jei ne per Kalėdas? Kokybiškos, linksmos kojinės gali tapti puikiu aksesuaru aprangoje ar šildyti žvarbų žiemos vakarą :)


11. Kino kuponas. Filmų mylėtojams tai gali tapti nereali dovana! Filmų žiūrėjimas žiemą turbūt daugelio viena iš pagrindinių veiklų. Ir sakyčiau labai mėgstamų.

Tikiuosi mano šis įrašas bent kiek pagelbėjo ir patiko.
Iki!
DOVANŲ DĖŽUTĖS PVZ .

Komentarai

Populiarūs įrašai