Catrice HD LIQUID COVERAGE makiažo pagrindas


SVEIKOS MERGINOS,
   

Šiandien grįžtu su įrašu apie dar viena pudrą - Catrice HD  Liquid Coverage. Pamenu,kad nuo šios pudros atsiradimo Lietuvoje vis galvojau apie ją, o nusipirkti išdrįsau tik apimta blogos nuotaikos. Tačiau drįstu teigti, kad nesigailiu šią pudrą nusipirkus, o kitą pakuotę, kuri yra labai patogi ir graži  pirksiu vos tik pirmoji pasibaigs. Turbūt kyla klausimas kodėl? Skaitykite toliau ir sužinosite!



1. KĄ MUMS ŽADA ŠIOS PUDROS GAMINTOJAS?
Antra Oda. „HD Liquid Coverage“ Makiažo Pagrindas suteiks stiprų, tačiau natūraliai atrodantį maskavimą. Taip pat neapsunkins odos – tarsi antra oda. Taip pat priemonė suteikia glotnumo efektą, o ypač skysta tekstūra yra itin efektyvi ir ilgai išliekanti. Ji paslėps netobulumus iki 24 valandų ir suteiks odai matiškumo. Ypatingai ryškus efektas garantuos nuostabios ir kamerai paruoštos odos įspūdį


2. MAKIAŽO PAGRINDO PLIUSAI.


 Gamintojo žadėtą maskavimą  jūs tikrai gausite. Pudros užtenka vos kelių lašų padengti visam veidui ir paslėpti pigmentines dėmes, spuogelius. Pigmentacija tikrai nustebino. Priemonė odai suteiks žadėtą glotnios veido odos efektą bei matiškumą. Dar gamintojas žadėjo ilgai išliekančią ir puikiai tinkančią fotosesijoms priemone. Ar pasitvirtino? Taip! Nežinau ar pudra išlieka visas 24 valandas, tačiau man ji išsilaiko nuo 7 ryto iki ~22 valandos, o veidas nuotraukose džiugina kaip niekad.
3. MAKIAŽO PAGRINDO MINUSAI.

 Kad ir kaip gaila, net tobuli dalykai savyje turi minusų. Ne išimtis ir ši makiažo priemonė. Nerekomenduočiau jos naudoti sausiaodėms merginoms, nes šis makiažo pagrindas tikrai pasausina odą ir paryškina sausas vietas. (Galite naudoti makiažo primerį). Taip pat visai sunkokai sklaidosi ir kemša poras, todėl mylinčioms savo odą kasdieniam naudojimui tikrai netiks.



GALUTINIS VERDIKTAS?



Kadangi mano oda mišri ir prieš naudojant šią pudrą visada naudoju makiažo primer'į ir gerai sudrėkinu odą su sausinimu (asmeniškai man) nebetenka susidurti - aš šiai pudrai sakau TAIP.
Kaina palyginus su kokybe yra tikrai įkandama ir sakyčiau maža (7,25e. Galite įsigyti Eurokos ir Drogas parduotuvėse) . Kartais ir pigios priemonės darbą atlieka puikiai.




Ačiū,kad skaitėte ir iki !
Su meile,      
Deimantė.





Komentarai

Populiarūs įrašai